Trek Remedy 8 2012

Sepsiszentgyörgy, Románia
3.500 RON
Preț Negociabil
A devenit disponibilă o bicicletă full-suspension Trek Remedy 8 din 2012. Bicicleta nu este echipată cu piesele originale de fabrică, a primit câteva piese îmbunătățite, iar transmisia grea de tip 3×10 a fost înlocuită cu un schimbător nou-nouț Microshift Advent X și cu un foaie oval narrow-wide. În față are jante Bontrager, iar în spate jante Mavic DH. Frânele noi sunt de tip Shimano SLX M7100, iar anvelopele Continental cumpărate pentru sezonul de vară sunt în stare de 80%.

Ambele furci sunt marca Fox, fiind întreținute periodic, astfel încât funcționează perfect. Bicicleta este dotată cu șa reglabilă KS Lev și ghidon și pipă marca Wake.

Descrierea detaliată a stării inițiale a bicicletei se găsește la link-ul de mai jos, care conține și alte informații importante. Bicicleta este într-o stare foarte bună, singurul motiv pentru care o vând este că mi-am dat seama că nu este potrivită pentru stilul meu de mers, și cu siguranță aș dori să mă întorc la o bicicletă hardtail. Așadar, sunt interesat de schimb, cu o bicicletă hardtail similar echipată și la fel de iubită, și curățată după fiecare tură de pedalat. Prefer mărcile Cube sau Ghost!

Link producătorului: https://archive.trekbikes.com/us/en/2012/Trek/remedy_8#/us/en/2012/Trek/remedy_8/details 

 

 

Share:

Locatie

ID: 8468
Publicat: 19/02/2024
Vizionări: 90
Membru de 3 months

Trimite mesaj

Adresa de e-mail:

© 2022 Pedalam - Anunturi Biciclete | Powered by fabs.ro. All rights reserved.