În căutarea celor mai bune service-uri de biciclete din București

În căutarea celor mai bune service-uri de biciclete din București

Când primăvara își face simțită prezența și pasionații de ciclism se pregătesc pentru un nou sezon plin de aventuri pe două roți, nimic nu este mai important decât să ai la îndemână un service de încredere pentru întreținerea, repararea si pregatirea bicicletei tale pentru un nou sezon. Astfel, alegerea unui service de încredere devine esențială pentru a te bucura la maximum de fiecare plimbare.

De ce să ducem bicicleta la un service specializat și să nu o buchisim noi?

Cel mai bun motiv pentru care este mai bine sa apelezi la un mecanic sau service de biciclete este acela că oamenii din service repara zi de zi biciclete, sunt profesionisti în munca lor și fac o treaba buna pentru care tu ar trebui sa investesti timp și bani în scule (și detergent :)) ) dacă vrei s-o faci tu. În plus, în fiecare minitehnician din noi exista un minus de experiență și cunoștințe tehnice ce pot face o diferență mare.

În căutarea celor mai bune service-uri de biciclete

În căutarea celor mai bune service-uri pentru biciclete / mecanici de biciclete din București, am selectat locuri care nu numai că oferă servicii de calitate, dar și se remarcă prin profesionalism și atenție la detalii. Astfel, am ajuns la o listă scurtă de recomandări, pentru a-ți face alegerea mai ușoară.

Denumire service de biciclete

Adresa

Prețuri orientative pentru servicii (cateva exemple)

Social Rating

1.

COCO The bike mechanic

Strada Frederic Chopin 46, sector 2, București

Programari prin mesaje facebook

 

 • 400 lei bike fitting
 • 150 lei revizia STANDARD (contine strans suruburi, presiune roti, reglat schimbatoare, reglat frane, gresare lant, constatare)
 • Revizia STANDARD+ 300 lei (contine revizia STANDARD, centrat roti, curatat si gresat butuci roti)
 • Revizia PREMIUM 400 LEI ( contine revizia STANDARD+ curatat transmisia, curatare si gresare butuc pedalier, curatare si gresare cuvete, spalat bicicleta + spray polish cadru)

4.9

2.

Zmeu

Calea Dorobanților nr. 54, sector 1, București

0787 777 782

 • 230- 430 lei service complet furca
 • 240-300 lei service butuc cu 6-8 viteze interne
 • 100 lei service pedale
 • 30-50lei spalare bicicleta
 • 200 lei shimbare curea motor electric si degresarea ansamblului
 • Preturi alte servicii: link

4.8

3.

DKbike

Șoseaua Virtuții 46Bis, sector 6, București

031826 01 20

 • 0 lei constatare
 • 100 lei Montaj bicicleta si reglat bicicleta noua
 • 50-100 lei spițat si centrat roata
 • 150-250 lei revizie (butuci fata/spate, centrat (daca rotile nu prezinta lovituri), curățare lanț, pinioane, schimbătoare (se verifica daca nu are uzura) etc. )
 • Service-ul furca se efectuează prin intermediul partenerilor
 • Preturi alte servicii: link

4.4

1.  COCO The Bike Mechanic – Nota 4,9 din 76 de review-uri 

social-rating-coco-the-bike-mechanic-service-de-biciclete

COCO the bike mechanic așa cum îl găsiți și pe Facebook, este un service de biciclete unic în București în sensul ca se lucrează doar pe baza de programare. Programările se pot face prin mesageria paginii de Facebook.

Un alt element unic al service-ului este ca se fac poze în timpul reviziei pentru a vedea starea pieselor înlocuite sau elementelor la care s-a lucrat inainte și după service.

Deasemenea pe langa mecanică biciclete, tuning și optimizare transmisie conform nevoilor clientului, el oferă și serviciul de bike fitting, ce presupune așezarea ciclistului într-o poziție cât mai bună pe bicicletă prin înălțimii sau latimea seii, cadrului, ghidonului, pedalelor, etc. Coco, duce reglarea poziției pe bicicletei la nivel de arta, folosindu-se de tehnologie și experiența, astfel incat tu să nu simți nici un disconfort pe bicicleta indiferent ca ieși la o tura mica, mare sau participi la un concurs.

Tot unic la acest service stă și în contactul person to person. COCO este un “one man show” pentru service-ul lui, cu care dacă azi vorbești cu mine și faci un proiect, peste jumătate de an tot pe el îl găsești la service și poți continua discuția.

Ce spun clienții depre COCO

review-service-de-biciclete-coco-the-bike-mechanic
review-service-de-biciclete-coco-the-bike-mechanic
review-service-de-biciclete-coco-the-bike-mechanic

2. Zmeu – Nota 4,8 din 56 de review-uri

social-rating-zmeu-service-de-biciclete

ZMEU – Bicle cu 7 vieți este un magazin specializat în servicii de mecanică și întreținere a bicicletelor ( ex. spălarea bicicletelor) și este, de asemenea, un magazin de piese, accesorii, echipamente și biciclete.

Cu o experiență de 30 de ani în domeniu, ZMEU și-a câștigat reputația prin strângerea în jurul acestuia a unei comunități de cicliști care împărtășesc respectul pentru natură și mediu și prin organizarea de excursii pe bicicletă, explorând România pe două roți. Excursii la care se pot înscrie și clienții acestora

Echipa ZMEU este dedicată nu doar diagnosticării și reparării bicicletelor, ci și educării clienților în ceea ce privește întreținerea bicicletelor lor și oferă sfaturi specializate în alegerea echipamentelor potrivite.

Ceea ce îi distinge de alte service-uri de biciclete este atenția lor minuțioasă față de fiecare bicicletă reparată. Aceasta este supusă unor teste riguroase și verificări “on the road” înainte de a fi returnată clienților, pentru a se asigura că lucrarea este executată perfect.

Ce spun clientii depre Zmeu

review-service-de-biciclete
review-service-de-biciclete-zmeu
review-service-de-biciclete

2. DKbike – Nota 4,4 din 264 de review-uri

social-rating-dkbike-service-de-biciclete-bucuresti

DK Bike – Sursa ta de libertate pe două roți! Este un service situat în inima sectorului 6. Deschis încă din 2004, acesta s-a remarcat prin abordarea personalizată a reparațiilor și reviziilor în funcție de dorințele și așteptările clienților, acceptând și provocări cu cazuri speciale de reparații, cum ar fi bicicletele grav deteriorate, colaborând la nevoie și cu parteneri sau alți specialiști în domeniu.

De asemenea, sunt apreciați pentru faptul că nu operează cu un sistem preferențial de programare în funcție de marca sau modelul bicicletei și că își dedică timp pentru evaluări amănunțite, precum și pentru reparații care necesită mai multă atenție, cum ar fi reviziile sau centrarea roților.

DK Bike deține un stoc larg de produse și componente pentru a putea oferi cel mai scurt timp de reparație și oferă consultanță în cazul în care doriți să faceți un upgrade bicicletei dumneavoastră. Totodată, ei pun la vânzare biciclete noi de la producători de top, cu posibilitatea achiziționării în rate.

Ce spun clientii depre DKbike

Tu ce service de biciclete recomanzi?

Cu aceste recomandări, poți avea încredere că bicicleta ta va fi tratată cu cea mai mare atenție și profesionalism. Și cum ne dorim să menținem această listă actualizată și utilă, încurajăm comunitatea de bicicliști să ne împărtășească orice service de biciclete considerați demn de menționat în această listă. Noi o să analizăm propunerile și o să le adăugăm. Spor la pedalat!

Adresa de e-mail:

Linkuri Utile

© 2022 Pedalam - Anunturi Biciclete | Powered by fabs.ro. All rights reserved.