Termeni și Condiții

Ultima modificare efectuata: 23 Octombrie, 2023


Serviciile noastre oferite prin intermediul website-ului pedalam.ro (numit in continuare “website”) va sunt furnizate in conformitate cu termenii si conditiile precizate in cadrul acestei pagini. Accesarea si utilizarea serviciilor oferite prin intermediul website-ului reprezinta automat acceptul dvs al tuturor termenilor si conditiilor mentionate in continuare.

 

Website-ul isi rezerva dreptul sa modifice sau sa actualizeze acesti termeni si conditii oricand, fara a avea obligativitatea de a comunica acest lucru ori de a anunta in prealabil utilizatorii. Ne rezervam dreptul de a efectua actiuni (de editare, adaugare, stergere) asupra oricarui aspect al serviciilor oferite fara a notifica utilizatorii, exceptand informatia cu privire la data ultimei modificari de orice tip a acestor termeni si conditii – aceasta va fi comunicata exclusiv pe aceasta pagina a website-ului prin stipularea acestei informatii la inceputul acestui document fara vreo notificare in prealabil. In cazul continuarii utilizarii website-ului dupa modificari, acest lucru va reprezenta acceptul pe deplin al termenilor prezentului document, indiferent de modificarile survenite.

 

Serviciile oferite prin intermediul website-ului constau in afisarea de tip informational pentru toti utilizatorii interesati de domeniul ciclismului. In cadrul acestor servicii sunt incluse comunicarea prin intermediul serviciului de mesagerie interna a website-ului, postarea de anunturi, afisarea unor informatii personale de contact si altele. Utilizarea serviciilor oferite de catre website este gratuita pentru toate tipurile de utilizator. Totodata, website-ul isi rezerva dreptul de a restrictiona ori chiar interzice anumitor utilizatori inregistrati folosirea serviciilor oferite de catre website fara instiintare in prealabil. Mentionam ca administratorii website-ului pedalam.ro nu sunt raspunzatori pentru actiunile derulate de catre utilizatori in cadrul serviciilor oferite. De asemenea, website-ul nu ofera niciun mod de garantie ori remuneratie niciunui tip de utilizator daca acesta nu reuseste sa contacteze un alt utilizator in vederea intreprinderii actiunii de vanzare/cumparare prin intermediul serviciilor oferite. Acest fapt nu se afla in raspunderea sau controlul serviciilor oferite de catre website.


Website-ul nu isi asuma nicio raspundere cu privire la oferirea de suportul tehnic dedicat. De mentionat ca website-ul este oferit gratuit, in masura posibilitatilor, fara a oferi suport permanent utilizatorilor sai. Website-ul pune la dispozitie mijloace de comunicare utilizatorilor, neoferind insa garantia unui raspuns ori interventie din partea administratorilor. Totodata, disponibilitatea sau acuratetea informatiilor prezente in cadrul unui anunt de cumparare sau cu privire la acuratetea datelor de contact ale utilizatorilor sai nu este garantata.


Utilizatorul își asumă in totalitate răspunderea pentru continuțul descrierilor, fotografiilor, informatiilor, datelor de contact ale anunțurilor publicate și se considera in mod automat că acestea corespund cu realitatea. Totodată, utilizatorul declară pe propria răspundere că bunurile postate în anunțul său de vânzare nu sunt furate și că este titularul lor de drept, precum și al tuturor drepturilor de proprietate intelectuală, inclusiv al drepturilor de autor în privința conținutului publicat (fotografii, informații personale, descriere, informații despre produsul ce face obiect de anunț etc). Mentionam ca verificarea anunturilor publicate pe website nu este garantata de catre administratori, intreaga raspundere revenind utilizatorilor. Administratorii website-ului pot interveni in orice moment asupra continutului publicat pe paginile website-ului, avand drepturi depline asupra modificarii, adaugarii, editarii, stergerii oricarui tip de anunt sau informatie daca acestea nu respecta scopul serviciilor oferite de catre website.

 

Administratorii website-ului nu sunt raspunzatori pentru actiunile efectuate de catre utilizatorii sai, nu reprezinta un factor de decizie intr-un fapt conflictual si nu isi asuma raspunderea pentru eventualele conflicte intre utilizatori.

 

De asemenea, website-ul nu ofera nici o garantie asupra continutului mesajelor interne, mesajelor private sau publice ale membrilor, responsabilitatea revenind in integralitate utilizatorilor. Administratorii website-ului nu isi asuma nicio responsabilitate in ceea ce priveste opiniile exprimate de utilizatori in cadrul discutiilor interne, intreaga responsabilitate revenind in totalitate utilizatorilor respectivi. Orice controversa sau reclamatie oficiala vor fi solutionate de catre utilizatori, administratorii website-ului ori website-ul prin integritatea sa si serviciile oferite neavand nicio obligatie sau raspundere cu privire la acest aspect.

 

Aceste termeni si conditii devin eligibile si active din primul moment al accesarii website-ului pedalam.ro pana in momentul in care activitatea si utilizarea website-ului este incetata. Website-ul poate suspenda sau intrerupe utilizarea serviciilor oricand, fara a anunta in prealabil utilizatorii sai.

 

Informatia inclusa in acest site este protejata prin dispozitiile legii privind drepturile de autor. Utilizatorii sunt autorizati sa copieze sau sa imprime continutul paginilor sau documentelor prezentate in site-ul pedalam.ro, fara a le putea folosi in scopuri comerciale si fara a le putea distribui catre alte persoane. Copierea, in orice forma, a continutului prezentat in site-ul pedalam.ro si utilizarea personala a acestuia va fi intotdeauna insotita de logo-ul pedalam.ro. Prin aceasta autorizare, website-ul nu transmite utilizatorilor licenta sau alte drepturi de autor asupra continutului prezentat. Design-ul, titlurile serviciilor, cuvintele sau expresiile utilizate in continutul site-ului pedalam.ro apartin exclusiv administratorilor website-ului pedalam.ro neputand fi reproduse fara acordul in prealabil.

 

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, website-ul va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care utilizatorul le va furniza.

 

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Sunteti de acord ca stergerea datelor personale ale dumneavoastra va fi urmata de stergerea contului dumneavoastra din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de catre website. Pentru exercitarea acestor drepturi puteti face o cerere digitala cu cerinta dvs., pe care sa o trimiteti prin e-mail la adresa contact@pedalam.ro

 

Stocarea de informatii sau obtinerea accesului la informatia stocata in echipamentul terminal al utilizatorului este efectuata de catre adminsitratorii website-ului numai in urmatoarele scopuri: furnizarea de servicii pe internet, in scop de marketing, reclama si publicitate si / sau furnizarea de bunuri si servicii. Pentru mai multe informatii, accesati pagina “Politica de Utilizare Cookie-uri”.

 

In nota finala, mentionam ca utilizatorii oricarui serviciu oferit de catre website-ul pedalam.ro sunt pe deplin raspunzatori de actiunile desfasurate in intermediul website-ului, pentru mesajele publicate, informatiile afisate ori completate, pentru originalitatea si acuratetea datelor oferite in descrierea anunturilor publicate, pentru deciziile luate dupa accesarea website-ului pedalam.ro, pentru asigurarea de transport, pentru asumarea transferului de bani indiferent de moneda, bunuri sau orice alta metoda folosita drept scop monetar sau subiect de schimb, pentru increderea acordata altor utilizatori si orice alt fapt ce implica utilizarea serviciilor oferite de catre website. Website-ul pedalam.ro este un serviciu gratuit oferit tuturor utilizatorilor World Wide Web, iar administratorii website-ului nu isi asuma raspunderea pentru nicio actiune inaintata de catre utilizatorii sai, indiferent de forma acesteia. Website-ul nu ofera niciun suport de orice natura cu privire la returnarea produselor vandute de utilizatori, returnarea sumelor de bani indiferent de valuta, remedierea conflictelor intre utilizatori ori a continutului mesajelor de schimb intre utilizatori.

© 2022-2024 Pedalam - Anunturi Biciclete | Powered by fabs.ro. All rights reserved.