Descoperă L’Étape România 2023 – Trăiește emoția de a fi campion al Tour de France în inima Bucureștiului

Descoperă L’Étape România 2023 – Trăiește emoția de a fi campion al Tour de France în inima Bucureștiului

Turul Franței este cea mai renumită cursă de ciclism din lume, dedicată profesioniștilor și urmărită cu pasiune de milioane de fani în fiecare an. Inspirat de această competiție legendară, conceptul L’Étape by Tour de France s-a născut din dorința de a oferi cicliștilor amatori din întreaga lume o șansă de a trăi această experiență unică. Și în România, începând cu anul 2022, pasionații de ciclism, indiferent de nivelul de experiență, pot participa și ei la L’Étape România. În acest blog post, vom explora evenimentul L’Étape România 2023, care va avea loc în inima Bucureștiului pe data de 27 august.

Descoperă Bucureștiul:

Bucureștiul, cunoscut și sub numele de Micul Paris, va fi gazda acestui eveniment excepțional. Capitala României este un oraș cu o istorie bogată și locuri iconice, care vor marca traseul competiției. Printre punctele de atracție pe care le vei descoperi se numără Arcul de Triumf, clădirea Primăriei Municipiului București, Palatul Parlamentului, Casa Armatei, Ateneul Român, Palatul C.E.C. și multe altele. Pe lângă competiție, participanții, susținătorii și turiștii vor avea ocazia de a se bucura de numeroase surprize și evenimente speciale organizate în timpul L’Étape România.

Traseele disponibile:

Pentru a satisface toate nivelurile de abilități ale cicliștilor amatori, L’Étape România 2023 oferă trei trasee diferite:

THE RACE 85 km (2 x loop 42 km):

    Acest traseu de 85 km include două bucle de câte 42 km fiecare. Participanții vor avea ocazia de a se bucura de frumusețea Bucureștiului și de a descoperi locuri iconice pe parcursul competiției. Efortul și determinarea vor fi răsplătite cu tricoul galben, simbol al victoriei, excelenței, pasiunii și determinării. Varsta minima de participare pentru The Race este de 15 ani.

THE RIDE 42 km (1 x loop 42 km):

    Pentru cei care preferă un traseu mai scurt, THE RIDE de 42 km oferă o oportunitate de a participa la L’Étape România și de a trăi emoția evenimentului. Participanții vor străbate o buclă de 42 km, descoperind pe drum atracțiile Bucureștiului și bucurându-se de atmosfera unică a competiției. Varsta minima de participare pentru The Ride este de 15 ani.

 

CITY ADVENTURE 14 km:

    Dedicat celor care doresc să exploreze orașul pe bicicletă, traseul CITY ADVENTURE de 14 km oferă o experiență relaxantă și distractivă. Participanții vor avea ocazia de a admira atracțiile principale ale Bucureștiului, savurând fiecare moment al călătoriei lor. Varsta minima pentru participare la City Adventure este de 8 ani.

Concluzie:

L’Étape România 2023 este o oportunitate extraordinară de a trăi emoția de a fi campion al Tour de France chiar în inima Bucureștiului. Indiferent de nivelul tău de experiență în ciclism, poți face parte din acest eveniment și să cucerești traseele de 85 km, 42 km sau 14 km. Descoperă frumusețea și istoria orașului în timp ce pedalezi prin locurile iconice ale Bucureștiului. Vino să pui împreună Bucureștiul și România pe harta impresionantă a evenimentului L’Étape by Tour de France!

Pentru mai multe informații și pentru a te înscrie, vizitează site-ul oficial al evenimentului: https://romania.letapebytourdefrance.com/

Linkuri Utile

© 2022 Pedalam - Anunturi Biciclete | Powered by fabs.ro. All rights reserved.