MTB Academy: Inspirând și îndrumând micii și marii cicliști către performanță

MTB Academy: Inspirând și îndrumând micii și marii cicliști către performanță

Pentru a ajunge să participi la concursuri de ciclism și să obții rezultate bune, este musai să ai o pregătire fizică și mentală bună, acces la resurse și instruire, determinare și susținere din partea unei comunități sau a unui mentor experimentat care să te ghideze spre lumea ciclismului profesionist.

Popularitatea ciclismului în România a crescut în ultimii ani, iar numeroase cluburi și inițiative au fost înființate pentru a promova acest sport. Printre acestea, remarcam scoala MTB Academy.

MTB Academy nu este doar o simplă școală de ciclism; este un grup condus de un nume bine cunoscut în lumea MTB, Razvan Juganaru, și alți antrenori de ciclism, care inspiră și încurajează atât generații noi să își dezvolte mintea și spiritul prin practicarea acestui sport. Ei promovează abilitățile de lucru în echipă și valorile morale sănătoase ale unei societăți, cum ar fi altruismul, fair-play-ul și spiritul empatic.

Prin proiectul MTB Academy, Razvan Juganaru își propune să împărtășească cunoștințele sale despre ciclism atât cu amatori pasionați de acest sport, cât și cu tinerii sportivi ce aspiră la performanțe remarcabile. Cu ani de experiență și numeroase realizări în competiții internaționale, el aduce nu doar cunoștințe tehnice profunde, ci și o pasiune „contagioasă” pentru sport și aventură.

Cine este Răzvan Jugănaru (Jughy)? 

Răzvan Jugănaru, cunoscut și ca Jughy, este un nume emblematic în ciclismul românesc. Născut în Câmpulung Muscel, a descoperit pasiunea pentru mountain bike de mic copil. Palmaresul său impresionant include 14 titluri de Campion Național în diverse discipline, de la MTB Cross Country și Maraton până la Ciclocross și Velodrom. După o carieră plină de succese, Răzvan Jugănaru s-a orientat către antrenorat, formând noi generații de cicliști la echipa Dinamo BikeXpert Racing Team și ca antrenor Federal al FRC și înființând MTB Academy.

De ce să alegi MTB Academy?

MTB Academy este deschisă tuturor celor pasionați de ciclismul montan, indiferent de nivelul lor de experiență. De la începători dornici să învețe abilități de bază până la cicliști experimentați în căutare de perfecționare, MTB Academy oferă:

 • Antrenori experimentați și pasionați: Beneficiezi de îndrumarea unor antrenori cu experiență vastă în ciclismul de performanță, dedicați să-ți împărtășească secretele succesului.
 • Instruire personalizată: Programele sunt adaptate nivelului tău de experiență, iar progresul tău este monitorizat îndeaproape.
 • Dezvoltarea abilităților cheie: Dobândești abilități importante de lucru în echipă, fair-play și respect pentru natură, valori esențiale în MTB.
 • Comunitate puternică: Te integrezi într-o comunitate dinamică de pasionați de ciclism, unde prietenia și spiritul de echipă sunt pe primul loc.

În plus, cursanții beneficiază de acces la o aplicație web unde pot urmări istoricul antrenamentelor lor și se pot înscrie la sesiuni imediat ce acestea sunt disponibile.

Ce oferă MTB Academy?

 • Înveți tainele ciclismului de la A la Z
 • Antrenamente personalizate pentru îmbunătățirea tehnicii și rezistenței
 • Exerciții de pedalare și control al bicicletei
 • Feedback direct și la cerere din partea unor antrenori de ciclism consacrați în lumea acestui sport.

Antrenamente structurate pentru progres garantat. Acestea durează în jur de 1,5 – 2 ore și se desfășoară în locuri precum Parcul Carol, Parcul Tineretului, Parcul Lumea Copiilor sau pe Velodromul Dinamo și sunt structurate în două părți:

Partea 1: Dezvoltarea tehnicii specifice ▼ 

dezvoltare abillitati specifice_mtb academy

 

Partea 2: Tură pe traseu ▼

tura pe traseu-mtb academy

MTB Academy în cifre

Până acum, peste 500 de cursanți au descoperit secretele MTB-ului alături de cei 11 antrenori experimentați ce fac parte din echipa MTB Academy.

Cu fiecare pedalare, participanții la MTB Academy își întăresc nu doar abilitățile tehnice, ci și îi ajută să descopere plăcerea de a face sport și lumea minunată a MTB-ul.

 

O sedință gratuită din partea noastră! 

Am pregătit o mică surpriză pentru tine la final. Deoarece Razvan Juganaru este vecinul nostru din Campulung, am obținut pentru tine ocazia de a participa la o ședință gratuită la MTB Academy. Indiferent dacă ești mic sau mare, dacă îți place să te plimbi cu bicicleta și vrei să-ți duci pasiunea la următorul nivel, sau dacă vrei ca copilul tău să învețe de la zero alături de un profesionist, acum ai șansa să vezi gratuit cum instructorii de la MTB Academy te pot ajuta. Pentru a obține o ședință gratuită, tot ce trebuie să faci este să completezi formularul de mai jos. Noi ne vom ocupa de restul – îți vom pasa detaliile către echipa MTB Academy, care te va contacta pentru a programa ședința gratuită și pentru a-ți oferi toate informațiile necesare.

  Linkuri Utile

  © 2022 Pedalam - Anunturi Biciclete | Powered by fabs.ro. All rights reserved.