Cu bicicleta către Barajul Pecineagu: O aventură în mijlocul naturii la Satul Sătic

Cu bicicleta către Barajul Pecineagu: O aventură în mijlocul naturii la Satul Sătic

Într-o dimineață plină de adrenalină, eu și cei cinci prieteni ai mei ne-am pregătit pentru o aventură montană de neuitat, pe biciclete, către Barajul Pecineagu din satul Sătic. Am pornit traseul in jurulul orei 10:00 de la Pensiunea Piatra Craiului, unde gazdele noastre, John și Lili, reușesc mereu să ne ofere o vacanță extraordinară și să ne surprindă plăcut cu ospitalitatea lor. Încălecați pe o Specialized HardrockSpecialized JynxCube Acid, o bicicletă electrică MTB și o bicicletă împrumutată de la pensiune am pornit toți nerăbdători să descoperim peisajul spectaculos al zonei.

Un traseu montan de 34 km și dificultate medie

Urcarea a avut un grad de dificultate mediu, cu ultima parte fiind puțin mai solicitantă. Drumul ne-a purtat prin păduri dese, unde am fost înconjurați de o liniște deplină și frumusețe naturală. În timp ce ne propulsam bicicletele în sus, ritmul respirației noastre se intensifica, dar dorința de a ajunge la destinație și frumusețea peisajului ne motiva să continuăm. 

Pe distanța de 34 de kilometri către Barajul Pecineagu am inregistrat o ascensiunie totală de 337 de metrii si am fost răsplătiți cu priveliști panoramice uimitoare. Când am ajuns în sfârșit la baraj, am fost uimiți de imaginea superbă care se întindea în fața noastră. Apa limpede a barajului se întindea pe o suprafață imensă, înconjurată de munți impunători. Am simțit o mare satisfacție și mândrie că am reușit să înfruntăm provocarea și să ajungem la această destinație minunată.

Întoarcerea la Pensiunea Piatra Craiului din Satul Sătic din județul Argeș

După aventura noastră, pe 2 roți pe munte, ce a durat aproximativ 2 ore, am revenit la Pensiunea Piatra Craiului din Satul Sătic pentru a ne relaxa și bucura de de timpul rămas. La întoarcere, John și Lili, gazdele noastre, ne-au întâmpinat cu zâmbete calde și cu niște cozonaci gustoși și la fel de calzi. Va las câteva poze de poftă. 😊

Acestă pensiune ne-a oferit pe perioada scurtei noastre vacanțe o oază de liniște și confort prin camerele frumos amenajate și confortabile, o grădină spațioasă, multe delicii gastronomice pregătite cu grijă și nu în ultimul rând, niște gazde perfecte. Totul a fost super!

Satul Sătic – destinația perfectă pentru o vacanță pe bicicletă

La numai 3 ore distanță de București Satul Sătic este destinația perfectă pentru pasionații de natură și mountain biking. Zona oferă posibilitatea multor trasee montane cu bicicleta, potrivite fiecărui nivel și vă recomand să descoperiți fumusețile pe care le oferă. Urcarea montană către Barajul Pecineagu a fost o experiență memorabilă pentru mine și prietenii mei datorită zonei pline de frumusețe și a traseului scurt și potrivit atât bicicliștilor mai experimentați cât și celor mai puțin experimentați.

Adaugă comentariu

Linkuri Utile

© 2022 Pedalam - Anunturi Biciclete | Powered by fabs.ro. All rights reserved.